• Uitleg bouwlocatie en woningtypes

Uitleg bouwlocatie en woningtypes

Nieuwbouwproject Kingsfort gaat gerealiseerd worden op de plek van de 2 voormalige gymzalen (Dansschool La Passe en Frank Philipoom) aan de Kingsford Smithstraat 106 en 108 in Beverwijk.

Bouwlocatie gebouw Kingsfort

Gebouw Kingsfort komt op de plek van Sportcentrum Frank Philipoom.

Ligging van de verschillende woningtypes

In het appartementencomplex komen verschillende woningtypes. In onderstaande afbeelding is te zien waar de verschillende types in het gebouw gesitueerd zijn.

Nieuwbouw aan de overzijde van de bouwlocatie

Tegenover de entrees van de parkeergarages (aan de overkant van de Kingsford Smithstraat) is men gestart met de bouw van 40 fraaie nieuwbouw eengezinswoningen in jaren ’30 stijl (zie impressie hieronder). Rondom dat project wordt de bestrating inclusief de parkeervakken opnieuw aangelegd. Ook de (parkeer)straat tussen de 2 gebouwen van Kingsfort wordt geheel vernieuwd. Deze straat krijgt ook een eigen straatnaam: De Zanderijen. In navolging van de nieuwe gebouwen, ziet de openbare ruimte er straks dus ook helemaal spic en span uit!

Contact opnemen

Heeft u een vraag over dit project of wilt u uw interesse in één van de woningen kenbaar maken? Brantjes Makelaars (0251-260660) staat u graag te woord.

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter dient uitsluitend ter promotie van het project. Aan de teksten, tekeningen en beelden kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt.