Het plan

Bouwlocatie

Nieuwbouwproject Kingsfort wordt gerealiseerd op de plek van de 2 voormalige gymzalen van Dansschool La Passe / Sportcentrum Frank Philipoom.

Over het project

Aan de Kingsford Smithstraat 106-108 in Beverwijk gaan de twee voormalige gymzalen plaats maken voor een schitterend nieuwbouwplan. Het plan bestaat uit 2 gespiegelde gebouwen genaamd Queensfort en Kingsfort. Als u met uw rug naar de Kingsford Smithstraat staat en naar de 2 gymzalen kijkt, dan komt Queensfort op de plek van het linker gebouw (dansschool La Passe) en Kingsfort op de plek van de rechter gymzaal.

De twee gebouwen ‘kijken’ met de entrees naar elkaar. Per gebouw komen er 16 royale appartementen en 2 bijzondere penthouses. Het gebouw ‘staat’ bovenop een ondergrondse parkeergarage, waarin voor elke woning een privé parkeerplaats en berging is voorzien. Naast de privé parkeerplaats in de kelder is er voor de deur ruimschoots gelegenheid voor het parkeren van uw eventuele 2e auto en die van uw visite. Het parkeerterrein tussen de 2 gebouwen wordt volledig vernieuwd en voorzien van fraaie klinkers, zodat de kwaliteit van het entreegebied aansluit bij de kwaliteit van de nieuwe gebouwen. Voor de hoofdentrees wordt ruimte ingebouwd voor plantenvakken met bomen en voor fietsen van bezoekers, hiermee ontstaat een mooi en royaal entreegebied.

De architectonische kwaliteit van de gebouwen is hoogstaand. Dit is geen dertien in een dozijn project! Met het creëren van deze gebouwen worden kosten noch moeite gespaard: waar heeft u eerder de combinatie van metselwerk, gestucte gevels, hoogwaardig verduurzaamd hout en aluminium in de gevels van één gebouw gezien? Het maakt ze bijzonder levendig en de gebouwen een lust voor het oog! De fraai vormgegeven penthouses maken het gebouw af, de grotendeels terugliggende gevel geeft de penthouses privacy én een zonnig terras rondom. Daarnaast zorgt het ervoor dat het gebouw z’n kleine schaal behoudt. De prachtige aluminium luifel zorgt voor schaduw en mag gerust de kers op de taart genoemd worden!

Onze top architect Rene van der Maten van MB architecten heeft in samenspraak met de gemeente Beverwijk iets bijzonders weten neer te zetten!

Gefaseerde verkoop

Het project gaat gefaseerd in verkoop. Fase 1 (gebouw Queensfort) is geheel verkocht. Inschrijven voor Fase 2 – gebouw Kingsfort – kan tot en met maandag 18 oktober 2021 12:00 uur.

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

De gebouwen zullen wel in één keer worden gebouwd. De bouw start naar verwachting in het 4e kwartaal van dit jaar.

De woningen

Het totale project bevat 32 royale appartementen van (102 m² tot 117 m²) en 4 bijzondere penthouses (151 m² tot 165 m²). De appartementen zijn verdeeld over de begane grond t/m de 3e verdieping. De gehele 4e verdieping is voor de penthouses gereserveerd. Per verdieping zijn maximaal 4 appartementen gelegen. Met andere woorden, elk appartement is een hoekappartement. Hierdoor baden de woningen in daglicht en hebben ze allen een ruim bemeten hoekbalkon of terras. Door de ‘open’ hoekligging van de buitenruimte heb je in feite een dubbele zonligging, in vergelijking met een ‘standaard’ appartement met een eenzijdig balkon. Alle balkons en terrassen zijn ruim bemeten, zoals het hoort bij appartementen in dit luxe segment.

De woningen en het gebouw zijn uitermate duurzaam (uiteraard gasloos), voorzien van hoogwaardige isolatie, een (individuele) warmtepomp, een ventilatiesysteem met warmteterugwinning en zonnepanelen op het dak. Goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Alle woningtypes hebben gemeen dat de woonkamers uitzonderlijk ruim zijn en voorzien van grote glaspartijen, die voor heerlijk veel licht zorgen en een prachtig uitzicht op de groene omgeving bieden. In de keuken past met gemak een royale opstelling met kookeiland. De badkamers zijn standaard voorzien van een bad, separate douche en luxe dubbele wastafel. Het gebouw en de woningen zijn hoogwaardig afgewerkt, o.a. voorzien van een videofooninstallatie, vloerverwarming (in de gehele woning) en fraai sanitair van de gerenommeerde merken Grohé en Villeroy en Boch (zwevende toiletten, thermostaatkranen). De appartementen in gebouw Kingsfort worden voorzien van extra hoogwaardige afwerkingen zoals stompe deuren, voorbereiding elektrische aansluiting zonwering, luxer sanitair en horizontaal geplaatste wandcontactdozen.

De keuken kunt u optioneel zelf naar hartenlust samenstellen bij onze project-keukenleverancier Bruynzeel. De aanschaf van de keuken zit niet in de v.o.n.-prijs van uw woning, het staat u dan ook vrij om uw keuken elders samen te stellen. Uitgebreide installaties t.b.v. een luxe keukenopstelling, waaronder een voorziening in de vloer voor een kookeiland zitten wel al in de prijs.

Aan bergruimte geen gebrek: alle woningen hebben naast de fietsenberging in de kelder (met stopcontact voor opladen elektrische fiets) ook een ruime berging in de woning. Hier vindt u ook de opstelplaats voor wasmachine en droger en worden de verwarmingsinstallaties geplaatst. Daarnaast is er in elke woning, in de hal een nis voor de garderobe(kast) voorzien.

Het hele gebouw straalt een hoge kwaliteit uit, waarbij de penthouses wel het summum van luxe zijn! Enkele highlights: een uitzonderlijk royale living met rondom fraai uitzicht, een master bedroom met badkamer ‘en-suite’, walk-in-closet en openslaande deuren naar het terras, een 2e badkamer en een dakterras van maar liefst 90 m² bereikbaar via 2 grote schuifpuien.

Realisatie en Garantie

Nieuwbouwproject Kingsfort wordt gebouwd door SBB ontwikkelen en Bouwen. SBB (beter bekend als Smits Bouwbedrijf) uit Beverwijk is een gerenommeerd bedrijf met veel ervaring in het bouwen van appartementengebouwen. De realisatie van project Kingsfort is bij hen dan ook in zeer goede handen.

SBB bouwt het project onder de SWK Garantie- en waarborgregeling. Deze regeling beschermt u als koper tijdens de bouw en tijdens de garantieperiode. U ontvangt een certificaat waarmee u binnen de garantieperiode altijd aanspraak kan maken op herstel of vervanging, mocht dit onverwacht nodig zijn.

Klik hier voor meer informatie over het SWK Waarborgcertificaat

‘ROYAAL EN GELIJKVLOERs WONEN IN EEN LUXE EN MODERN COMPLEX’

Op een prachtige centrale locatie, op de grens van Beverwijk en Heemskerk met diverse voorzieningen op loopafstand. Een bijzonder fraai ontworpen appartementencomplex met grote woonoppervlakten en een eigen parkeerplaats.

Productiedirecteur en verbinder in het geoliede proces. ‘Het is een eer om dat in onze ‘achtertuin’ bij zo’n mooi project te mogen doen!’

Dobias Bloem | SBB Ontwikkelen en Bouwen

‘Een schitterend gebouw door toepassing van verschillende hoogwaardige materialen. Een genot om naar te kijken én om in te wonen!’

René van der Maten | MB Architecten

‘Een unieke kans om ruim en gelijksvloers te wonen in een nieuwbouwwoning die voldoet aan alle eisen en wensen van nu’

Frits Perton | Brantjes Makelaars Beverwijk

Contact opnemen

Heeft u een vraag over dit project of wilt u uw interesse in één van de woningen kenbaar maken? Brantjes Makelaars (0251-260660) staat u graag te woord.

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter dient uitsluitend ter promotie van het project. Aan de teksten, tekeningen en beelden kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt.