Bouwlocatie

Nieuwbouwproject Kingsfort wordt gerealiseerd op de plek van de 2 voormalige gymzalen van Dansschool La Passe / Sportcentrum Frank Philipoom.

Directe omgeving

Stelt u zich eens voor: rust en ruimte én alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen binnen handbereik.

De ligging van het project in z’n directe omgeving is ronduit uitstekend te noemen. Een heerlijk rustige plek omgeven door veel groen; fraaie grote bomen worden afgewisseld door grasvelden en perkjes. De directe omgeving doet daarmee parkachtig aan.

Tegenover de entrees van de parkeergarages (aan de overkant van de Kingsford Smithstraat) start binnenkort de bouw van 40 fraaie nieuwbouw eengezinswoningen in jaren ’30 stijl (zie impressie hieronder). Rondom dat project wordt de bestrating inclusief de parkeervakken opnieuw aangelegd. Ook de (parkeer)straat tussen de 2 gebouwen van Kingsfort wordt geheel vernieuwd. Deze straat krijgt ook een eigen straatnaam: De Zanderij. In navolging van de nieuwe gebouwen, ziet de openbare ruimte er straks dus ook helemaal spic en span uit!

Voorzieningen in de buurt

Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver te zoeken. Op steenworp afstand ligt het recentelijk vernieuwde winkelcentrum de Wijckerbaan met alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen, waaronder de Albert Heijn, een goede slager en bakker.

Kingsfort ligt op de grens van Beverwijk en Heemskerk. Dat maakt dat u zowel het leuke dorpscentrum van Heemskerk als de Breestraat (hoofdwinkelstraat van Beverwijk) binnen 5 fietsminuten bereikt! Fietst u nog enkele minuten door, dan staat u op het perron van NS station Beverwijk (met snelle verbinding naar Haarlem en Amsterdam).

Ook zijn er vele (sport) verenigingen in Beverwijk en Heemskerk waar u naar hartenlust vrije tijd kunnen doorbrengen.

Gaat u liever buiten wandelen, fietsen of zwemmen? Het bosrijke duingebied van Heemskerk is zeer nabij gelegen, dit Duingebied is onderdeel van het uitgestrekte Noord Hollands Duinreservaat en u biedt u uren wandel- en fietsplezier door de prachtige natuur. En last ‘but not least’ het strand van Wijk aan Zee bereikt u op de fiets met 15 minuten!

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter dient uitsluitend ter promotie van het project. Aan de teksten, tekeningen en beelden kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt.