• Appartementen

    prachtige gelijkvloerse appartementen

Appartementen

Type A Plus

102 m² woonoppervlakte

€495.000,- v.o.n.

Type B Plus

117 m² woonoppervlakte

€539.000 v.o.n.

Type A

102 m² woonoppervlakte

Vanaf €465.000,- v.o.n.

Type B

117 m² woonoppervlakte

Vanaf €485.000,- v.o.n.

Type C

109 m² woonoppervlakte

€470.000,- v.o.n.

Type D

103 m² woonoppervlakte

€455.000,- v.o.n.

Type E

111 m² woonoppervlakte

Vanaf €490.000,- v.o.n.

Type F

110 m² woonoppervlakte

Vanaf €460.000 v.o.n.

‘Royaal gelijkvloers wonen in Kingsfort’

Het project bevat 32 royale appartementen van 102m² tot 117m² en 4 bijzondere penthouses (151 m² tot 165m²). De appartementen zijn verdeeld over de begane grond t/m de 3e verdieping. Op de 4e verdieping zijn de penthouses gelegen. Per verdieping zijn maximaal 4 appartementen gelegen. Met andere woorden, elk appartement is een hoekappartement. Hierdoor baden de woningen in daglicht en hebben ze allen een ruim bemeten hoekbalkon of terras. Door deze hoekligging van de buitenruimte heb je in feite een dubbele zonligging, in vergelijking met een ‘standaard’ appartement met een eenzijdig balkon.

De woningen en het gebouw zijn uitermate duurzaam (uiteraard gasloos), voorzien van hoogwaardige isolatie, een warmtepomp, een ventilatiesysteem met warmteterugwinning en zonnepanelen op het dak. Goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Alle woningtypes hebben gemeen dat de woonkamers uitzonderlijk ruim zijn en voorzien van grote glaspartijen. In de keuken past met gemak een royale opstelling met kookeiland. De badkamers zijn standaard voorzien van een bad, separate douche en 2 wastafels. Het gebouw en de woningen zijn hoogwaardig afgewerkt: o.a. voorzien van een videofooninstallatie, vloerverwarming en fraai sanitair van de gerenommeerde merken Grohé en Villeroy en Boch (zwevende toiletten, thermostaatkranen). De keuken (optie) kunt u zelf naar hartenlust samenstellen bij onze project-keukenleverancier Bruynzeel.

Alle woningen hebben naast de fietsenberging in de kelder ook een ruime berging in de woning. Hier vindt u ook de opstelplaats voor wasmachine en droger en worden de verwarmingsinstallaties geplaatst.

Bij elke woning wordt een privé berging en parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage geleverd.

Pluspunten

  • Royale, gelijkvloerse woningen
  • Zeer hoogstaande architectuur
  • Grote balkons en terrassen
  • Duurzaam, uitstekend geïsoleerd en gasloos
  • Rustig en centraal gelegen
  • Privé parkeerplaats in de parkeergarage

Contact opnemen

Heeft u een vraag over dit project of wilt u uw interesse in één van de woningen kenbaar maken? Brantjes Makelaars (0251-260660) staat u graag te woord.

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter dient uitsluitend ter promotie van het project. Aan de teksten, tekeningen en beelden kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt.